Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op donderdagen of vrijdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.

Verzenden & retouren

Verzending


  • Een Steekje Los rekent €5,00 per bestelling aan verzend-, verpakkings- en administratiekosten per bestelling binnen NL. Voor pakketten met een uitzonderlijk formaat of een totaal gewicht >10kg geldt een meerprijs. Bij bestellingen boven de 75 euro bieden wij gratis verzending.

  • Wanneer er dingen mis gaan tijdens de verzending is Een Steekje Los niet aansprakelijk, tenzij kan worden aangetoond dat dit door een fout van Een Steekje Los is gebeurt.

  • Voor bestellingen uit Belgie rekent Een Steekje Los 15 euro aan verzend-, verpakkings- en administratiekosten als het pakket niet meer dan 2kg weegt. Voor zwaardere pakketen betaalt u een meerprijs.Tip: geeft de webshop een hoger bedrag dan 15 euro aan voor verzending? Wacht u dan met betalen totdat u van ons een email hebt ontvangen: soms valt het gewicht van het pakket mee en valt u toch in een lagere tariefgroep.
  • Een Steekje Los biedt de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak te komen ophalen in Den Haag. U betaalt dan geen verzend-, verpakkings- en administratiekosten

  • Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling de bestelling te leveren. Bij sommige producten die wij niet op voorraad hebben kan dit wat langer duren. Ook in vakantieperiodes kunnen bestellingen wat meer tijd kosten.


Ruilen en garantie


  • Ruilen mag binnen 7 dagen na aankoop. Het product moet in nieuwstaat aan ons geretourneerd worden, en de extra verzendkosten zijn voor jou. Laat even per email weten wanneer je een product wilt ruilen, zodat we weten wat er aan de hand is.

  • Een Steekje Los geeft de garantie dat de producten in goede staat zullen worden geleverd. Is er toch iets mis met het geleverde product dan wordt dit kosteloos vervangen. Dit geldt natuurlijk niet als het product door eigen schuld of door oneigenlijk gebruik stuk is gegaan.


Voor meer voorwaarden en informatie, zie onze algemene voorwaarden.


Terug naar boven